Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ

Изменение содержания аскорбиновой кислоты и свободных катехинов в ягодах винограда при длительном хранении

Астабацян, Г. А. (1979) Изменение содержания аскорбиновой кислоты и свободных катехинов в ягодах винограда при длительном хранении. Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ, Պր. 15. pp. 114-119.

[img]
Preview
PDF
Download (612Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Ասկարբինաթթվի և ազատ կատեխինների պարունակության փոփոխությունները խաղողի պտուղներում երկարատև պահպանման ընթացքում։
    Uncontrolled Keywords: Աստաբացյան Գ. Ա.
    Subjects: S Agriculture > SB Plant culture > Grape culture. Viticulture
    S Agriculture > SB Plant culture > Plant biology
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl Dept.
    Date Deposited: 01 Jul 2014 11:29
    Last Modified: 21 Oct 2014 10:35
    URI: http://grape.asj-oa.am/id/eprint/338

    Actions (login required)

    View Item