Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ

Влияние температуры брожения виноградного сусла на качество коньячного спирта

Назарян, С. Н. (1975) Влияние температуры брожения виноградного сусла на качество коньячного спирта. Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ, Պր. 12. pp. 251-256.

[img]
Preview
PDF
Download (5Mb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Խաղողի քաղցուի խմորման ջերմության ազդեցությունը կոնյակի սպիրտի որակի վրա։
    Uncontrolled Keywords: Նազարյան Ս. Ն.
    Subjects: S Agriculture > SB Plant culture > Wine-making
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl Dept.
    Date Deposited: 26 Jun 2014 11:28
    Last Modified: 14 Oct 2014 11:45
    URI: http://grape.asj-oa.am/id/eprint/269

    Actions (login required)

    View Item