Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ

Причины потемнения замороженных плодов абрикоса при дефростации

Ходжумян, Г. А. (1975) Причины потемнения замороженных плодов абрикоса при дефростации. Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ, Պր. 12. pp. 115-128.

[img]
Preview
PDF
Download (1485Kb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Ծիրանի սառեցրած պտուղների սևացման պատճառները դեֆրոստացիայի ժամանակ։
    Uncontrolled Keywords: Խոջումյան Գ. Ա.
    Subjects: S Agriculture > SB Plant culture > Fruit and fruit culture
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl Dept.
    Date Deposited: 25 Jun 2014 14:18
    Last Modified: 14 Oct 2014 11:38
    URI: http://grape.asj-oa.am/id/eprint/258

    Actions (login required)

    View Item