Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ

Содержание микроэлементов в плодах некоторых сортов абрикоса и персика и их сохраняемость при сублимационной сушке

Саруханян, Б. Е. and Поповский, В. Г. (1975) Содержание микроэлементов в плодах некоторых сортов абрикоса и персика и их сохраняемость при сублимационной сушке. Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ, Պր. 12. pp. 30-41.

[img]
Preview
PDF
Download (12Mb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Միկրոէլեմենտների պարունակությունը ծիրանի և դեղձի մի քանի սորտերի պտուղներում և նրանց պահունակությունը սուբլիմացիոն չորացման ժամանակ։
    Uncontrolled Keywords: Սարուխանյան Բ. Ե., Պոպովսկի Վ. Գ.
    Subjects: S Agriculture > SB Plant culture > Fruit and fruit culture
    S Agriculture > SB Plant culture > Plant biology
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl Dept.
    Date Deposited: 25 Jun 2014 13:27
    Last Modified: 14 Oct 2014 11:36
    URI: http://grape.asj-oa.am/id/eprint/252

    Actions (login required)

    View Item