Խաղողագործության, գինեգործության և պտղաբուծության հայկական գիտահետազոտական ինստիտուտի աշխատություններ

О технологии и пищевой ценности соков с мякотью (нектаров) из персиков

Бекирски, Д. М. (1966) О технологии и пищевой ценности соков с мякотью (нектаров) из персиков. Այգեգործության, գինեգործության և պտղաբուծության ինստիտուտի աշխատություններ, Պր. 9. pp. 507-518.

[img]
Preview
PDF
Download (21Mb) | Preview
    Item Type: Article
    Additional Information: Դեղձից պատրաստած պտղամսով պտղահյութերի (նեկտարների) տեխնոլոգիայի և սննդային արժեքի շուրջը։
    Uncontrolled Keywords: Բեկիրսկի Դ. Մ.
    Subjects: S Agriculture > SB Plant culture > Fruit and fruit culture
    Divisions: UNSPECIFIED
    Depositing User: FSL Bibl Dept.
    Date Deposited: 17 Jun 2014 12:56
    Last Modified: 17 Oct 2014 13:45
    URI: http://grape.asj-oa.am/id/eprint/180

    Actions (login required)

    View Item